Woeflepoef Jins

Zo 30 okt (11u) - Di 1 nov (18u) : Wafelenbakweekend

Het meest gezellige evenement van deze tijd van het jaar. Nodig al je vrienden, vriendinnen en familie maar uit om zich vol te eten met onze warme overheerlijke Brusselse wafels. Meer info voor jullie volgt nog in de week voor de wafelenbak

Za 5 nov: Ikea spel (14u - 17u)

We zijn weer buiten de postcode dus kunnen we ons misdragen. Het is de afgelopen weken flink afgekoeld dus vandaar deze binnen vergadering. Doe zeker je scoutshemd NIET aan als je mee aan het spel wilt beginnen. Jullie soms fantastische leiding en Domien hebben een keigoed spel ineen gestoken! Bereid je dus goed voor anders kan het al snel gedaan zijn…

Zo 13 nov: Geen vergadering

Vrij 18 nov: Cafésport vergadering (19u - 21u)

We hebben jullie biljard talenten op de scouts gezien en er zat maar weinig fut in. Geen paniek “practice makes perfect” dus zal er moeten geoefend worden. Om te sporten zulde uwe sportdrank nodig hebben, alle atleten drinken water en dat stroomt bij ons uit de kranen. Van den dorst zulde ni sterven. We spreken af aan de scouts, in uniform laten we op voorhand weten via WhatsApp.

Za 26 nov: Croquetail

Om van de zomer Praag te kunnen kantelen zal er ook gewerkt moeten worden. Ons eerste event staat al voor de deur. De info over organisatie volgt nog maar hou deze datum vrij want alle hulp zal nodig zijn. Maak al je vrienden en familie al maar warm voor deze toffe avond want den tequila staat al koud

Vrij 2 dec: Lasershoot (19u - 21u)

Boys!!!!!! Het is zover. Eerst hadden we niets met de oorlog in Oekraïne te maken, maar er zijn wat dingen veranderd. Poetin heeft mij gebeld en die deed veel te graaf. Dus nu gaan we der een eind aan maken want wie graaf doet tegen de 34!!!! die krijgt de volle laag. Dus pak zeker u aimbot mee en we zijn weg.

Vrij 9 dec: Filmavond (21u)

Nu de oorlogeindelijk gedaan is verdienen wij ook wat ontspanning, dus laat het lijk vanPoetin maar wegrotten bij de chiro dan kunne wij een leuk filmke kijken. Geefzeker goeie suggesties door.

Vrij 16 dec: Kerstfeest

Ho ho ho, Nu even geen tijd voor al die hoe hoe hoe’s. Vanavond gaan we is ons goed amuseren met de mannen op ons kerstfeestje. Dus pak alles mee wat ge thuis kunt vinden maar die wijven laten we thuis!!! Ons misdragen is deze avond ons doel.

Zo 25 dec: Geen vergadering (hopelijk veel cadeaus)