Woeflepoef Jins

Heey allerliefste jins! Wij zijn superenthousiast om aan dit fantastische jaar te beginnen, hopelijk jullie ook.

Za 4 sept: Frietslag gidsenlokalen (16u - 21u)

Frietjes hier, frietjes daar, nog eencurryworst erbij, ... Ja hoor, vandaag is het frietslag! Kom met mama, papa,broer, zus, oma, opa, tante, nonkel, neef, nicht, vriendjes, vriendinnetjes,.... smullen van de lekkere frietjes van gidsen Hemiksem.

Zo 5 sept: Overgang

Zie verkenners.

Zo 12 sept: Geen vergadering

Jullie leiding is op dit moment hard aan hetvergaderen. Zo kunnen ze leuke activiteiten en spelletjes voor een heel jaarvoorzien!

Vrij 17 sept - Zo 19 sept : Doe Mee! Abdij

Dit weekend is het onze jaarlijkse Doe meewhoop whoop! Het thema is tromgeroffel…. Studio 100!

Vanaf dit jaar worden jullie het hele weekendverwacht om mee te komen opbouwen. Jullie mogen zeker en vast ook een tentjemeenemen om in te blijven slapen. Er zal eten en drinken voorzien worden maarhiervoor vragen we wel €20. De juiste uren voor de opbouw laten we zeker nog optijd weten.

Wij weten 100% zeker dat jullie hier al jarennaar uitkijken en nu is het eindelijk zover, jullie mogen achter het pap kraamstaan op zondag. 😉  Vergeet dus zeker geen vuile kleren,een washandje en een handdoek.

Op zondag nodigen wij jullie ouders graag uitop de inschrijvingen. Moest het zijn dat dit niet lukt laat het dan zeker evenweten, dan zoeken we een ader moment om alles in orde te brengen.

Zo 26 sept: Voshemfeesten: Voshemlokaal

Soms moeten we ook geld verdienen voor eenbangelijk buitenlands kamp. De scouts gaan hiervoor ieder jaar helpen op deVoshemfeesten.

Verdere info van hoelaat tot hoelaat volgt nog

Vrij 1 okt - Zo 3 okt : Planningsweekend

Een jin jaar is geen normaal jaar maar zekeren vast een heel leuk jaar. Zelf het hele jaar mee in elkaar steken, acties,jins in leiding, maar ook een bos of stadsspel (of iets anders kan natuurlijk ook)en dan op het einde (hopelijk) op buitenlands kamp.

Dit weekend willen we dus graag al een beetjevorm geven aan ons fantastische jaar, maar wees niet bang we gaan niet alleenplannen er staan ook leukere dingen op de agenda.

Verdere info over waar en hoelaat  volgtnog!

Zo 10 okt: Picknick @waterbus (11u - 14u)

Vandaag bezoeken we het prachtige sint annastrand. Hier kunnen we op verkenning gaan en daarna gezellig picknicken. Wespreken af aan de waterbus dus zie dat je op tijd daar bent. We zullenonderling nog wel afspreken wie wat meeneemt voor de picknick.

Zo 17 okt: Brieven ophalen Hemiksem @scoutslokalen (14u - 17u)

Terwijl onze mede-jins het jinlokaal bij degidsen gaan inkleden zijn wij genoodzaakt om de brieven op te halen van dewafelenbak. Trek zeker je zondags hemd aan en vergeet je mooiste lach niet xoxo

Zo 24 okt: Brieven ophalen Schelle @gemeentehuis Schelle (13u - 17u)

Nadat we vorige week eendaguitstap hebben gehad in Hemiksem is vandaag de beurt aan grootstadSchellcity. Kom zeker met je stalen ros en nog is in zondags hemd!

Zo 31 okt - Ma 1 nov : Wafelenbak @scoutslokalen

Vandaag gaan we de beste Brusselse wafelseten van België en omstreken. Hierbij moeten gaan we wel moeten werken (bedienen).Dit ook wel voor een centje voor ons jinkamp.