Woeflepoef Jins

Vrij 29 april: Croquetail

Vandaaggaan we nog eens wat centjes bijverdienen voor ons leuke buitenlands kamp.Vandaag is het namelijk onze croquetail! Lekkere croques eten met iets lekkerste drinken, dat wil toch iedereen? Nodig daarom zeker je familie, vrienden,liefje,.. uit. Iedereen is welkom en hoe meer hoe beter 🙂

GroetjesLotte en Jente 🙂

Mei

Zo 1 mei: Zeescouts

Met de trein naar Oostende Tjoeke Tjoeke Tuut… jajaa je hoort het goed, vandaag gaan we naar de zee dus smeer u maar al goe in!!! ;))) Jins 2004 maken het strand en omstreken onveilig.

Zo 8 mei: JIL

Vandaag gaan we nog eens tonen wat we in onze mars hebben als leiding! Zet je beste beentje voor om de allertofste vergadering ooit te maken! indeling: Kapoenen: Elyn, Thomas, Lotte Kabouters: Emma, Marit, Tine Jonggidsen: Jente, Julie

Zo 15 mei: Groepszwemmen

Oefff laten we een plonsje in het zwembad nemen als we met zijn allen gaan zwemmeenn!! Vergeet geen knappe boys of girls te spotten  TIP: niet verdrinken..

Za 21 mei - Zo 22 mei : Plantenverkoop

Money Money Money dat hebben we nodig voor ons kamp dus laten we dit weekend de plantenverkoop in orde brengen dan kunnen we weer wat incasseren

Za 28 mei: JIL

We zullen die kinderen nog eens tonen wat we in petto hebben… Maarrrr de groepen moeten nog gekozen worden, spannendd!!!

Za 4 juni: Bosspel (avondvergadering)

Jeeejj vandaag gaan we nog eens lekker scoutesk doen en gaan we een echt bosspel spelen!! Kamp verdedigen, sluipen of levende stratego? Easyyy! Bereid je maar goed voor want je zult het nodig hebben!

Za 11 juni: Dropping (avondvergadering)

Spannendd! Waar zullen we belanden? Voor de leiding een weet maar voor ons een vraag. Wij zijn alleszins al heel benieuwd. Bottinnen aan en gaan!

Za 18 juni: Gezellig wezen (avondvergadering)

Whoohooo tijd om gezellig te wezen! Na die examens is het tijd voor een beetje welverdiende rust. Laat je uniform dus maar lekker in de kast hangen want we kennen allemaal de regel over het uniform en lekkere drankjes he :))

Zo 26 juni: BBQ en kampinschrijving

Onze allerlaatste kans om nog een centje te verdienen!! Iedereen kan aanwezig zijn want school is geen excuus meer nu hehe. Na deze actie gaan we in een rechte lijn naar ons kamppp!!!

Zo 10 juli - Woe 20 juli : Kaaaampppp

Aaaaaa het is eindelijk tijd voor ons kaaampp!! Hier hebben we maaanden naar uitgekeken en het moment is eindelijk daar! Kwadraatsurvival? Check! Dino’s spotten? Check! Allerzotste kamp aller tijden? Check! Portugal, we are coming for uuu!!!