Woeflepoef Jongverkenners

Zo 30 okt - Di 1 nov : Wafelenbak

Eindelijk het is weer zo ver, onze jaarlijkse wafelenbak. Smeer je benen in en bevestig een bakje op je fiets want jullie moeten de wafels bij de mensen gaan leveren. Al de fooi die jullie krijgen is uiteraard voor jullie.

Dit waren de eerste twee maanden van een bangelijk scoutsjaar. Bedankt om zo talrijk aanwezig te zijn en er al een tof jaar van te maken. Blijf elke week komen want er komen nog veel leuke activiteiten aan. Tot volgende week!

Koga, Quinten en Mattijs

Zo 6 nov: Geen vergadering

Omdat jullie zo hard gewerkt hebben op de wafelenbak hebben jullie dit weekend rust verdiend.

Zo 13 nov: Grote verjaardagspel (14u - 17u)

Vandaag is leider Quinten jarig. Hij gaat als verrassing voor jullie vandaag trakteren op een leuk spel en ook op iets lekkers. Zeker komen dus

Zo 20 nov: Oega boega vuur (11u - 17u)

We hebben al eens een techniekenvergadering gedaan maar wisten jullie dat vuur maken ook een techniek is? Vandaag gaan we jullie leren om op verschillende manieren vuur te maken. Als het vuur dan eenmaal aan is kunnen we er maar beter iets te eten op gooien. Breng allemaal iets mee om klaar te maken in het bos.

Zo 27 nov: Bomen planten (14u - 17u)

Vandaag gaan we de natuur een handje helpen en gaan we bomen planten. Neem zeker een steekschup mee.

Zo 4 dec: Bosspel (14u - 17u)

Als er een ding is waar de scouts bekend om staat is het wel ons geweldig toffe bosspelen. Daarom gaan we deze zondag het allereerste en het allerbeste bosspel van het jaar spelen.

Vrij 9 dec: Cinema (19u - 21u)

De cinema staat klaar, de popcorn is klaar, de beamer is warm,… We missen nog 1 ding, jullie. Mocht je een DVD van je favoriete film thuis hebben liggen, breng die zeker mee. Mocht je niet weten wat een DVD is: google.com. Vergeet geen 2 euro mee te nemen voor de snacks die de leiding voor ziet.

Vrij 16 dec: Lasershooten (19u - 21u30)

Nee we gaan niet naar “The Base”, we gaan lasershooten in de natuur. Doe niet te opvallende maar wel warme kleren aan. De laser is de coolste lichtbron tot nu toe die is uitgevonden en daar gaan we ons vandaag mee amuseren.

Vrij 23 dec: Kerstfeestje (19u - 21u)

Ooooooh, het jaar 2022 is weeral om. Voor we allemaal op bezoek moeten bij onze families gaan we eerst met onze scoutsfamilie het einde van het jaar eens goed vieren. Breng een cadeautje mee van ongeveer €5 want cadeaus geven is het leukste wat er is.

Wow, de eerste vier maanden van het scoutsjaar zijn voorbijgevlogen als een trein. We wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2023. Maak geen goede voornemens want niemand houdt zich daar aan. Hoewel, als je een goed voornemen kan hebben dan is het wel dat je blijft komen naar de scouts.Happy new year,Koga, Mattijs en Quinten