Woeflepoef Verkenners

Vrij 29 april - Zo 1 mei : Weekend aan zee

Alsof twee weekendsnog niet genoeg waren gaan we er ook nog een derde doen. Deze keer gaan we naarde zee, zodat we zondag met de andere takken mee naar huis kunnen gaan. Ookhiervoor volgt nog verdere informatie via mail.

Nu zitten we al overde helft van het scoutsjaar, het kamp komt al in zicht.

Groetjes

Dries, Finn en Tibo

Mei

Zo 8 mei: Technieken vergadering (14u - 17u)

Het is weer eens tijd om jullie boyscout skills boven te halen. Vandaag zullen we testen of jullie nog wel kunnen sjorren.

Zo 15 mei: Laddertocht (13u - 17u)

You shall not pass. Daar zullen wij vandaag niet naar luisteren. Wij blijven gewoon gaan. Vergeet zeker geen reservekleren mee te nemen en jouw balanceerskills.

Zo 22 mei: Bosspel (14u - 17u)

Tijd om nog eens een ouwe gouden te spelen.

Zo 29 mei: Geen vergadering

Wij hebben triestig nieuws voor jullie. Deze zondag is het geen vergadering.

Za 4 juni: Kamp inschrijving (19u - 21u)

Deze zaterdag stellen wij het kamp van a leven voor.

Vrij 10 juni: Quiz (19u - 21u)

De examens zijn begonnen maar dat is de saaie manier om kennis te testen. Daarom geven wij jullie een leuker alternatief.

Vrij 17 juni: Verrassingsvergadering (19u - 21u)

Wat gaan we doen? Kakken in onze schoen en morgen verder doen. Een tip als je wilt weten wat de verrassing is? Dan kan je best naar de vergadering komen.

Za 25 juni: Eten op een stok vergadering (19u - 21u)

Het concept is heel simpel: je pakt een stok en steekt daar eten op. Vergeet dus zeker geen eten mee te brengen en een stok.

Do 30 juni: Gerief klaarleggen Kamp

De vrachtwagen wordt ingeladen op 1 juli en zal ineens vertrekken. Daarom leggen we vandaag alles al klaar om snel te kunnen inladen. Vele handen maken licht werk, dus kom maar gewoon af. Mama’s, papa’s, oma’s,... allemaal welkom. Dit is ook het moment om je kampgerief al te droppen.

Vrij 1 juli - Di 12 juli : Kamp

Voor 1ste & 2de jaars van 3-12 Juli