Woeflepoef Verkenners

Ewa broers
Nu het schooljaar begint, begint nu ook weer het fantastische scoutsjaar! Zoalselk jaar is het altijd plezant, maar dit jaar gaan we daar verandering inbrengen. We gaan er het beste VK jaar van maken dat je ooit zal meemaken. Wijkijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Zo 5 sept: Overgang (10u - 17u)

(3de jaars van vorig jaar 11u)

Den Thomas mag eindelijk naar de jins en wij gaan ervoorzorgen dat hij ons nooit meer zal vergeten. Denk op voorhand al wat na watjullie willen doen, je hebt maar 1 uur om ons voor te bereiden. Thomas brengzeker reservekledij mee want het kan vuil worden. Middageten is ook wel sterkaangeraden.

Vrij 10 sept - Zo 12 sept : Geen vergadering

Jullie leiding is op planningsweekend om het hele jaar teplannen en ineen te steken. Jammer voor jullie is er dus geen vergadering.

Za 18 sept - Zo 19 sept : Doe mee

Zoals elk jaar is er ook weer den Doe mee aan den Dabdij en gaan jullie ons helpen met het opzetten en het afbreken. Jullie zijn zaterdagen zondag welkom vanaf 10u. Zaterdagavond is het leiding voorstelling van 20utot 22u. En zondag vanaf 12u tot 13.30 kunnen jullie ouders jullie komen inschrijven. Het zou heel leuk zijn als jullie zondag nog mee een uurtje of zelfs twee uurtjes mee helpen afbreken. Jullie zouden ons daarmee veel helpen en krijgen jullie eeuwig respect.

Za 25 sept: Voshemfeesten

Naar jaarlijkse gewoonte helpen wij op de Voshemfeesten om zo wat extra centjes in het laatje te brengen om plezante activiteiten op kampte kunnen doen. LET OP dit jaar werken we op zaterdag en niet op zondag. Meer info over de uren volgt later.

Zo 3 okt: Lokaal decoreren (13u - 17u)

De VK leiding van vorig jaar hebben niet veel moeite in hetlokaal gestoken en daar gaan wij wat aan veranderen. We gaan er het graafstelokaal van maken dat er ooit al is geweest. Als je overschotjes verf hebtliggen mag je die zeker meenemen of iets anders cool waarvan je denkt dat heteen meerwaarde aan ons lokaal zou zijn. Vergeet geen slechte kleren mee tenemen!

Zo 10 okt: Woudloperskeuken (13u - 17u)

Een echte woudloperskeuken mag zeker niet ontbreken om hetscoutsjaar goed in te zetten. Breng iets lekkers mee, bestek en gamel kunnenook wel handig zijn en vergeet zeker geen aanmaak papier en eventueel wataanmaak hout. Een sauske bij u eten is zeker ook niet verkeerd.

Zo 17 okt: Briefjes ophalen Hemiksem (14u - 18u)

Vandaag gaan we de briefjes ophalen/rondgaan in Hemiksemvoor onze jaarlijkse grote overheerlijke wafelenbak. Wees geen pussy en komzeker meehelpen want vele handen maken het werk minder zwaar. Als je komt wordtje zeker beloond door team wafelenbak.

Zo 24 okt: Briefjes ophalen Schelle (13u - 17u)

Vandaag weer hetzelfde principe als vorige week maar dan inSchelle. LET OP we spreken af aan het gemeentehuis van Schelle.

Zo 31 okt (9u) - Ma 1 nov (19u) : Wafelenbak

Een wafelenbak zonder verkenners is bijna zoals een cafezonder bier. Deze twee dagen verwachten we weer veel volk dus kom zeker eenhandje helpen. Je wilt toch niet de allergrootste wafelenbak vant land missen,met de meest overheerlijke wafels. Kom zeker in perfect uniform.

Dries, Finn en Tibo