Woeflepoef Welpen

 

Januari

Zo 9 jan: Drie-koningenspel (14u - 17u)

Het verhaal van Jezus die geboren is in een bakje vol met stro kennenjullie waarschijnlijk al. Kennen jullie ook het verhaal van de drie koningen?Zij brachten Goud, Wierook en Mirre mee vanuit het Oosten en schonken het aanJezus. Vandaag gaan we op zoek naar die rare mannen en ook naar die rareproducten die ze bij zich hadden. Zo 16 jan: Bosspel (14u - 17u)

Het is weeral even geleden dat we in het bos zijn geweest. Daarom gaan wevandaag eens kijken of het bos er nog is. Als het er nog is gaan we natuurlijkweeral een van onze bangelijke bosspelen spelen. Wees talrijk want we belovenhet, het wordt een mega-bangelijk bosspel.Zo 23 jan: Abdijspel (14u - 17u)

De abdij heeft niet zo’n bos waar we ons goed in kunnen verstoppen maar datheeft een welp niet nodig om zich te amuseren. Een groot grasveld, meer hebbenjullie niet nodig om er een leuke zondag van te maken. Zo 30 jan: Gezelschapsspelnamiddag (14u - 17u)

Ten tijde van online gamen en online lessen wordt het nog eens tijd dat wehet eeuwenoude spelbord nog eens boven halen. Breng het spelletje dat je hetliefste met je vrienden en familie speelt mee. Doe comfortabele kleding aanzodat we er ook een gezellige namiddag van kunnen maken.Februari

Zo 6 feb: Verrassingsvergadering (14u - 17u)

Wat de plannen voor vandaag zijn is nog een verrassing.Zo 13 feb: Schaatsen (13u - 17u)

Scouts Hemiksem heeft veel tradities, een ervan is gaan schaatsen. Vandaagmaken we de schaatsbaan onveilig met onze hele scouts. Breng ook centjes en jeID mee om je schaatsen te huren (€8). Als je eigen schaatsen hebt mag jedie uiteraard ook meebrengen. Vergeet ook geen handschoenen want dat isverplicht.Zo 20 feb: Casino (14u - 17u)

Welke welp is het beste in gokken? Kom vandaag strijden om de beste gokkervan de welpen te worden. De beste gokker krijgt een jaar lang deze titel.Zo 27 feb: Strategopolie (14u - 17u)

Vandaag gaan we nog eens een bosspel spelen. Als jullie de titel van dezezondag kunnen ontleden weten jullie wat voor soort bosspel het gaat zijn. Nietkunnen raden? Kom gewoon langs en ontdek het.Maart

Zo 6 maart: geen vergadering

Als alles mag doorgaan hebben wij deze dag het grootste evenement, na dewafelenbak dan, van de geschiedenis van onze scouts. Pigs in space. Aangeziener nog veel moet opgebouwd worden kunnen we vandaag geen scouts geven. Na dekrokusvakantie zijn we er weer.