Woeflepoef Welpen

Zo 5 sept: Overgang (derdejaars die jongverkenner worden vanaf 12u) (10u - 17u)

Zoals elk jaar nemen we ook dit jaar afscheid van onze derdejaars. Daarom komen wij vandaag vroeger naar de scouts om alles voor te bereiden om van hen afscheid te nemen. Daarna versieren we het lokaal om onze nieuwe welpen, die van de kapoenen komen, te verwelkomen. Wat hebben we zeker nodig vandaag? Voor de eerste- en tweedejaars: boterhammetjes/sandwiches en drinken. Voor de derdejaars: kleren die vuil mogen worden en ook drinken.

Vrij 10 sept - Zo 12 sept : Planningsweekend

Dit weekend is er geen vergadering want jullie leiding is op weekend om de rest van het jaar te plannen.

Za 18 sept: Leidingsvoorstelling (20u - 22u)

Het hoogtepunt van het jaar komt er aan, de leidingsfilmpjes. Jullie (nieuwe?) leiding heeft speciaal voor vanavond een filmpje gemaakt om jullie op een leuke manier kennis te laten maken met jullie nieuwe leiding. LET OP, de leidingsvoorstelling is aan de abdij.

Zo 19 sept: Inschrijvingen en Doemee (12u - 17u)

Heeft onze doemee nog een introductie nodig? Kom gewoon eens kijken! Ik heb gehoord dat er een waterglijbaan gaat zijn. Ouders: Als jullie vandaag jullie zoon komen inschrijven, vergeet zeker zijn identiteitskaart niet.

Zo 26 sept: Survival of the fittest (14u - 17u)

Welke welp overleeft het beste in het wild? Dat komen we vandaag te weten. Een groot bos ligt reeds op ons te wachten om gebruikt te worden.

Zo 3 okt: Dorpspel (14u - 17u)

Het wordt eens tijd om Hemiksem te laten zien wat wij een hele zondag doen. Daarom gaan we ons vandaag eens laten zien in onze mooie gemeente, door velen ook wel een dorp genoemd. We passeren de mooiste plekjes van Hemiksem en misschien vinden we wel een oeroude schat. Zeker komen dus!

Zo 10 okt: Rechtør togt (Zweeds voor rechtdoortocht) (14u - 17u)

In Zweden doen ze dit al van toen er nog Vikingen waren. Ze namen de boot en gingen naar waar de zee hen bracht. Vandaag nemen wij ook de boot en met de hulp van een ladder en goede stapschoenen gaan wij vandaag de Vikingen achterna.

Zo 17 okt: Briefjes wafelenbak ophalen in Hemiksem (14u - 17u)

“Ding dong”, Dag mevrouw, wij zijn van de scouts en wij organiseren onze grote jaarlijkse wafelenbak… Jawel hoor, de wafelenbak is terug van weggeweest. Zoals elk jaar moeten de briefjes met de bestellingen worden opgehaald. Doe je uniform aan en zet je mooiste glimlach op want ook dit jaar willen we veel wafels verkopen.

Zo 24 okt: Briefjes wafelenbak ophalen in Schelle (13u - 17u)

Ook vandaag gaan we weer briefjes ophalen, net zoals vorige week. Jullie kennen jullie tekst toch nog? Vergeet niet dat we afspreken aan het gemeentehuis in Schelle he.

Zo 31 okt - Ma 1 nov : Wafelenbak

Vandaag is er geen vergadering want jullie leiding heeft veel werk met het bakken en leveren van wafels. Jullie kunnen ons wel komen helpen, door ze te komen opeten. Breng al jullie vrienden en familie mee en laat ze proeven van onze overheerlijke Brusselse wafels. Hopelijk hebben jullie deze 2 maanden genoten van de scouts. We hopen jullie de volgende maanden terug te zien en dat we ook dan weer leuke zondagen kunnen beleven. Tot ziens! Akela, Baloe, Bagheera, Kaa, Hathi en Tabaqui