Woeflepoef Welpen

Mei

Zo 1 mei: Zee (8u15 - 18u30)

(8u15-18u30 station Hemiksem/9u-18u station Antwerpen- Berchem): Naar jaarlijkse gewoonte gaan we ook dit jaar op 1 mei naar de zee. Neem zeker een lunchpakket, een handdoek, zwemgerief en €5 mee. Hopelijk schijnt de zon, dus zonnecrème neem je best ook mee.

Zo 8 mei: Techniekenvergadering (14u - 17u)

Het kamp komt dichterbij en daarom moeten we dringend onze technieken bijschaven. We leren vandaag hoe je moet sjorren, je valies maken, veters knopen,… Als je mee wil op kamp kom je best vandaag, zodat je zeker weet wat je moet doen op kamp.

Zo 15 mei: Woudloperskeuken (11u - 17u)

Aaaah, goed weer. Tijd om nog eens een goede, oude activiteit boven te halen. We gaan nog eens een woudloperskeuken doen. Wat breng je zeker mee vandaag: eten en drinken. (Wees eens origineler dan zwanworstjes)

Zo 22 mei: Zwemmen (13u - 17u)

Omdat de vorige keer het zwemmen niet is doorgegaan gaan we deze keer onze achterstand inhalen. Zoals iedereen weet gaan we niet echt zwemmen maar wel van de glijbaan en in de wildwaterbaan. Breng vandaag zeker je identiteitskaart mee en ook €10. Ouders die willen rijden mogen om 13u met de auto naar het lokaal komen zodat we samen naar het zwembad kunnen rijden.

Zo 29 mei: Geen vergadering

Wij zijn het laatste aan het inplannen van ons kamp. Hierdoor kunnen we vandaag geen leiding komen geven. Want het kamp vraagt ook voorbereiding van ons

Za 4 juni: Kampinschrijvingen (19u - 21u)

Jullie zijn vandaag doorlopend tot 21u welkom om in te schrijven voor het kamp. Jullie hebben ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Zo 5 juni: Dorpsspel (14u - 17u)

Hemiksem is meestal een veilig dorp. Niet als de welpen er vandaag vertoeven want we maken Hemiksem vandaag onveilig. Kom vandaag langs en maak samen met ons Hemiksem onveilig. (We gaan gewoon een spel spelen, geen vandalisme hoor.)

Zo 12 juni: Schorrespel (14u - 17u)

De Schorre: hier wordt Tomorrowland georganiseerd en er wordt ook gecrost. Maar de Schorre is meer dan alleen dat. De Schorre is een grote oude kleiput waar ook goed in geravot kan worden. Vandaag gaan we dus naar de Schorre en gaan we daar een spel spelen. Jullie moeten gebracht worden door jullie ouders want de Schorre is nogal ver om te wandelen. We spreken af boven op de parking aan de lift.

Zo 19 juni: Cardboardwars (14u - 17u)

Zoals de naam van deze vergadering zegt gaan we vandaag een kartonoorlog voeren. We gaan vandaag harnassen en wapens van karton maken. Op het einde van de vergadering gaan we een veldslag spelen en diegene van wie het harnas en het wapen het langst heel blijft wint. Vergeet zeker je creativiteit niet.

Zo 26 juni: Alles-op-wieltjes (14u - 17u)

Omdat het de laatste vergadering is voor het kamp hebben we voor jullie de leukste vergadering gepland. Zorg zeker dat de wieltjes van je skateboard goed zijn ingeolied zodat die goed bollen. Kom je met de fiets, pomp dan zeker je banden op. Tot op het kamp!

Vrij 1 juli - Zo 10 juli : Kamp