Bindmiddel groep

Liefsteleden,
Beste ouders, sympathisanten,

Tot julliespreekt de groepsleiding. In dit voorwoord geven we jullie een paar nieuwtjesmee zodat jullie weer mee zijn met het reilen en zeilen van de scouts. Onzejaarlijkse wafelenbak was weer een succes. Bedankt allemaal om van onzeheerlijke wafels te komen proeven. Ons volgende evenement is Pigs in Space, op5 maart. Hopelijk kan het doorgaan en wordt dit ook een succes.

Kerst staatvoor de deur en dat wil zeggen dat er weer cadeaus zullen worden gekocht. Voordiegene die hun kerstcadeaus online kopen, denk eens aan ons en onsbouwproject. Scouts Hemiksem heeft Trooper. Voor de mensen die Trooper nietkennen: via deze site kan u aankopen doen op uw favoriete webshop. Daarnakrijgen wij een klein bedrag van uw aankoop gestort op onze Trooper- rekening. Daarmeekunnen we ons bouwproject financieren. Ga gewoon naar Trooper.be en zoek danonze vereniging (Scouts Hemiksem), zo kan u ons steunen en heeft ook uw(klein)zoon een toekomst in ons scoutslokaal.

Nu hetwinter wordt en we van de regering niet in onze lokalen binnen mogen spelen wezoveel mogelijk buiten. We willen u dan ook zeker herinneren uw zoon tevoorzien van een goede winterjas zodat hij zeker niet ziek wordt.
Stel nu, het sneeuwt op de dag van de vergadering en er ligt genoeg sneeuw, danmag u uw zoon zeker en vast een slee of iets anders meegeven zodat we van desneeuw kunnen genieten.

Verder restons namens heel scouts Hemiksem jullie een goede gezondheid te wensen. Eenzalige Kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Mattijs, Yannick en Dries