Woeflepoef Kapoenen

Zo 30 okt - Ma 31 okt : Wafelenbak

Als de opdracht van vorige week goed is gelukt, nodigen we jullie van harte uit om met zoveel
mogelijk mensen van onze overheerlijke Brusselse wafels te komen genieten. Als je goed zoekt kan je
misschien zelfs je kunstwerk van twee weken geleden tonen aan je mama, papa, broers en zussen,
oma en opa, vava en mémé…!

Van harte welkom bij de kapoenentak, wij kijken uit naar een tof jaar met jullie
Smalle, Wokey, Ludo en 2 nieuwe leiders

Zo 6 nov: Highland Games (14u - 17u)

Oi, mates! Trek jullie kleurrijkste Schotse rok aan, warm jullie spieren alvast op en stem jullie doedelzakken, want deze week houden we onze eigen Highland Games! Binnen deze traditionele Schotse wedstrijd gaan we hamerslingeren, touwtrekken, balkwerpen en meer! We zullen onszelf stuk voor stuk moeten bewijzen in deze disciplines, om te zien wie er de Schotste Schot van ons allemaal is!

Zo 13 nov: Sportvergadering (14u - 17u)

Niets is leuker dan samen teamsporten te spelen met je vrienden. Basketbal, atletiek, baseball, trefbal, voetbal… noem maar op. Wie wordt de absolute kampioen in deze sporten? Kom deze zondag in je beste sporttenue naar de scouts om jezelf te bewijzen! Vergeet geen zweetbandjes, voldoende drinken en eventueel een koek of stuk fruit om terug op krachten te komen na een vermoeiende eerste helft.

Zo 20 nov: Bosspel (14u - 17u)

De Koninklijke Brigade in de Orde van de Geitensik heeft onze hulp nodig! Een Russische spion heeft de code voor de lancering van onze raketten gestolen! Ze hebben ons gevraagd om hem bij de kraag te vatten. Zal het ons lukken om hem te vinden vooraleer hij de code kan doorspelen naar zijn bazen in Rusland? Wij hopen alleszins van wel, maar het zal ons enkel lukken als jullie in grote getalen afkomen deze zondag!

Zo 27 nov: Alles op wieltjes (14u - 17u)

Wij horen jullie al vragen: “Alles op wieltjes? Écht alles op wieltjes? Ook de kasten en zetels?” Nee, zo zot gaan nu ook weer niet doen! De bedoeling van deze vergadering is dat jullie allemaal een voertuig/transportmiddel op wieltjes meenemen naar de scouts en dan gaan we daarmee allerlei spelletjes spelen. Vergeet dus zeker niet een step, rolschaatsen, skateboard, fiets of iets anders op wieltjes mee te brengen deze zondag!

Zo 4 dec: Sinterklaas (14u - 17u)

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…” Vandaag komt de Sint de scouts een bezoekje brengen en hij brengt veel lekkers mee. Zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar? Wij hopen van wel, want wij zouden niet graag één van jullie in de zak zien belanden! We spreken voor deze vergadering af bij het Voshem (Adres: Jan Sanderslaan 162, 2620 Hemiksem)

Zo 11 dec: Cinema (10u - 13u)

De leiding heeft een super-de-luxe cinema gebouwd in het lokaal! Neem je favoriete film mee, die je graag aan de leiding en je medekapoenen wil laten zien! (Oh, en vergeet geen 2 euro aan je mama of papa te vragen voor lekkere versnaperingen en frisdrank tijdens de film.)

Za 17 dec: Kerstvergadering (17u30 - 19u30)

Vandaag gaan we Kerst vieren op scouteske wijze! En dit doen we niet alleen, maar samen met jullie vrouwelijke tegenhangers: de kapoenen van de gidsen. Want je weet wat ze zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En wat is er essentieel voor een kerstfeestje? Een cadeautje natuurlijk. Breng daarom een unisex cadeautje ter waarde van ongeveer 5 euro mee, om onder onze mooie kerstboom te leggen.

Zo 25 dec: Geen vergadering

De feestdagen zijn daar! Dus volg het goede voorbeeld van de leiding en schuif maar gezellig aan tafel samen met jullie familie om te genieten van al het heerlijke eten! Ziezo, de eerste helft van het scoutsjaar zit er al op! We hopen dat jullie het al heel plezant vonden, want er staat jullie nog veel meer leuks te wachten in het nieuwe jaar! Tot volgend jaar! Jullie kapoenen(leiders) Smalle, Ludo, Wokey, Trein en Zus