Woeflepoef Jins

Januari

Zo 9 jan: Jins In Leiding

O M G, zo spannend!!!!! Eerste keer JIL watdus betekent dat jullie voor de eerste keer leiding geven aan de kleinesnotaapjes van de andere gidsen takken.

-       kapoenen: Lotte, Jente en Elyn

-       kabouters: Marit en Emma

-       jonggidsen: Tine, Julie en Tomas

Zo 16 jan: Jins In Leiding

Jajajajaaa ook vandaag zetten jullie je bestebeentje voor om de andere girls een amusante avond te bezorgen.

-       kapoenen: Tine en Marit

-       kabouters: Jente, Julie en Tomas

-       jonggidsen: Emma, Lotte en Elyn

Zo 23 jan: Jins In Leiding

Ook vandaag geven jullie voor de (voor even)laatste keer leiding aan onze jongere vriendjes. Maaaar!! Niet getreurd, wantjullie hebben de volle 3 uur om er de beste vergadering ever van te maken. Haaldus nog eens jullie origineelste spelideeën boven!

-       kapoenen: Julie, Emma en Tomas

-       kabouters: Lotte, Tine en Elyn

-       jonggidsen: Jente en Marit

Zo 30 jan: Woudloperskeuken

Jippieeee!!!! Ein-de-lijk kan onzelangverwachte leefweek beginnen. En beginnen doen we met de meest scouteskeactiviteit der scoutsactiviteiten (jullie raden het al): woudloperskeuken. Haaljullie beste kookkunsten boven die je in de afgelopen scouts jaren hebtvergaard en tover de lekkerste gerechten op tafel/vuur.

Ma 31 jan - Vrij 4 feb : Leefweek

LEEFWEEK!!! F I N A L L Y

De allerleukste week van het jaar is gisterenofficieel van start gegaan. Voor zij die nog geen leefweek hebben meegemaaktstaat hieronder wat zo’n week inhoudt:

-       veel slaap (bedtijd is meestalrond 20u30)

-       goede schoolresultaten

-       samen kokerellen

-       veel sleepovers

-       gossippen en gezelschapsspelletjes

Februari

Za 5 feb: Smack

Natuurlijk kan de week van het jaar nietzomaar eindigen. Dit doen we met het allerleukste feestje van het jaar!!!! DESMACK MY MONKEY!!! Jammer genoeg zit feesten voor ons er deze avond niet in,maar wel werken. Niet getreurd, dit werken is niet voor niets, het is voor onsbuitenlands kamp naar Cyprus!

Zo 13 feb: Verrassing

Normaal gezien gingen we vandaag is ne keergoe socializen met de kleinere snotneuzen van de scouts. Jammer genoeg gaat ditniet door. MAAAR wat gaan we dan wel doen? ‘t Is vandaagverrassingsvergadering. Niemand weet wat we gaan doen, dus LEIDING, laat onsmaar is ne keer goe verrassing met iets leuks eh

Za 19 feb: Croquetail

We gaan vandaag nog eens een beetje werkenvoor ons buitenlands kamp. Vandaag is het namelijk… DE CROQUETAIL!! Hopelijkhebben jullie er veel zin in.

Nodig zeker allemaal jullie mama’s en papa’s,oma’s en opa’s en zeker niet te vergeten jullie vriendjes uit!!

Woe 23 feb: B-Day Tine

Het is vandaag een heel speciale dag, er isnamelijk iemand jarig!!!! WOOEEHOOEEE FEEST!!!!! We vieren vandaag de 18deverjaardag van ons TINE!!

Geniet maar al van deze dag en we vieren datzwz nog tijdens een vergadering.

Zo 27 feb: Vuurkarrenrace

Tine, Elyn en Sander hebben voor vandaag eensuperleuke vuurkarrenrace georganiseerd. Hopelijk kunnen jullie een vuur goedaanhouden want dan zullen jullie jullie vuur skills zeker kunnen gebruikenvandaag! De heerlijke geur van vuur zult ge de rest van de week erna zeker nogruiken maar daar trekken wij ons niks nada noppes van aan!