Woeflepoef Jongverkenners

 

April

Zo 28 april: Mister jvk verkiezingen (14u - 17u)

Wie van jullie is de snelste, wie de sterkste, wie heeft de beste technische vaardigheden en wie is het meest intelligent, DE “mister jvk” is natuurlijk iemand die op al deze domeinen met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Wie dat juist is komen we vandaag te weten.Mei

Zo 5 mei: Nekker (9u - 17u)

Vandaag trekken we er maar eens op uit, maar deze keer met zen allen! We brengen een bezoek bij een van de tofste recreatiedomeinen van het land, namelijk De Nekker! Vergeet geen €8 mee te pakken. We spreken af aan het station van Hemiksem.Za 11 mei: Familieactiviteit (12u30 - 17u)

Kom zeker naar één van de grootste en tofste vergaderingen van het jaar! Vandaag spelen we met alle takken samen een groot spel en iedereen mag zijn familie eens laten kennismaken met de scouts. Vergeet dus niet om op tijd zoveel mogelijk familie op te trommelen voor deze onvergetelijke dag! Achteraf kunnen jullie met zen allen genieten op de bbq die onze Jins zullen organiseren. We spreken af aan het Voshem (Jan Sanderslaan 162 Hemiksem).Zo 19 mei: Tour d'Heymisse (14u - 17u)

Het is al geweten dat er enkele stevige coureurs zijn onder jullie. Omdat de Ronde van Vlaanderen enkel maar voor amateurs is, introduceren wij Tour d’Heymisse! Smeer jullie beentjes al maar in want het zal een stevige worden.Zo 26 mei: Laddertocht (14u - 17u)

DE persoonlijke favoriet van velen, onze jaarlijkse laddertocht! Zorg zeker dat je erbij bent want vandaag zullen we het Bazelse moeras onveilig maken. Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden. Tot dan!Juni

Za 1 juni: Kampinschrijving (19u - 21u)

Vergeet zeker niet af te komen want het kamp zal zoals ieder jaar onvergetelijk worden!Vrij 7 juni: Among Us bosspel (19u - 21u)

Maak jullie maar al klaar voor een waanzinnig bosspel! We gaan namelijk het razend populaire spel Among Us in het echt spelen! We zien jullie dan!Vrij 14 juni: Oegaboegavuur (19u - 21u)

Vandaag gaan we terug naar de oertijd en gaan we koken op een vuur, ook wel bbq’en genoemd :). Neem dus zeker voldoende eten mee en dan maken we er een onvergetelijke vergadering van!Vrij 21 juni: Quiz (19u - 21u)

Op onze jaarlijkse quiz komen we er achter wie de meest intelligente jongverkenner is! (naast de leiding natuurlijk) Kom dus zeker af!Ma 24 juni - Vrij 28 juni : Kamioen inladen

In de loop van deze week zullen we de camion inladen wat natuurlijk nodig is om op kamp te vertrekken. We verwachten dat jullie een handje komen helpen, want met hoe meer we zijn, hoe sneller jullie naar huis kunnen gaan om verder in te pakken voor ons kamp! Meer info volgt bij kampinschrijving en via WhatsApp.