Woeflepoef Jongverkenners

 

Januari

Zo 2 jan: Geen vergadering

Net nieuwjaar gevierd, kan wel heftig zijn hé. Vaak zijn er nog vele leden die nog op familie feest moeten, of de oma en de opa gaan bezoeken. Laten we nog eventjes rusten voor we er volledig gaan invliegen.Zo 9 jan: Frozone Spel (14u - 17u)

Die koude briesjes zorgen ervoor, dat je het eens koud kan hebben. Kleed je warm aan en kom met de vélo naar de Scouts. Vandaag gaan we testen hoe goed je tegen de kou kan. Ben jij de Belgische Bear Grills?Zo 16 jan: Mega bounce (14u - 17u)

Trampoline springen kan iedereen, maar effectief een driedubbele salto? Vandaag gaan we testen, hoe hoog we kunnen springen. Als je al eens naar een indoor springpark bent geweest, neem dan zeker je klevende kousen mee. Zorg ervoor dat je met de fiets komt en dat ie piekfijn in orde is. Damage: 7 euro als je kleefsokken meebrengt. 9,5 euro als je er geen hebt.Zo 23 jan: Dropping (12u - 17u)

Voor sommigen klinkt dit bekend in de oren. Vandaag gaan we een kleine 2-daagse houden. We laten zien aan de eerstejaars hoe het er aan toegaat. Neem zeker een hapje/drankje en stevige wandelschoenen mee. Niets houdt je ook tegen om langs een bakker of krantenwinkel te stoppen natuurlijk. Trek je beste wandelschoenen aan. Het wordt gezellig.Zo 30 jan: Stadsspel (10u - 17u)

Dit is echt WIWA lang geleden. Vandaag trekken we naar de Koekenstad, om daar een geweldig spel te spelen. Hou er ook rekening mee, dat het nog steeds koud is. Zorg voor goede kledij en je stalen ros, dit is een vergadering die je zeker niet wilt missen. Een lunchpakket en zeker voldoende drinken en snackjes kunnen zeker niet ontbreken.Februari

Zo 6 feb: Casino Royale (14u - 17u)

Alles op rood of zwart ? Vandaag gaan we kijken naar de kunsten van het vak. Trek een pakje aan en kom in een stijlvolle limousine naar de scouts. Geen probleem, de butlers hebben de tafels voorzien met de nodige snackjes en drankjes. Die je met nodige fooien kan benuttigen natuurlijk.Zo 13 feb: Schaatsen (13u - 17u)

Vandaag gaan we schaatsen in Antarctica. De hele Scouts gaat mee hoezeeee. We begeven ons met het stalen ros richting Wilrijk, waar we dan kunnen racen. Neem verplicht je identiteitskaart mee. Anders zal het moeilijk zijn om een paar schaatsen te kunnen huren. Heb je zelf schaatsen? Breng ze dan zeker mee. Damage: 8 eurootjes voor de inkom en huur van schaatsenZo 20 feb: TRASH vergadering (14u - 17u)

Al die agressie en energie eens kwijt willen raken? Vandaag gaan we ons afreageren om dingen te mollen. Voor veiligheidspakjes en brillen zal de leiding zorgen. Het is de eerste keer, dat zo’n vergadering zal plaatsvinden in het scoutsgebeuren. Draag vandaag zeker niet je uniform, het zou wel eens verscheurd kunnen terugkomen.Zo 27 feb: Zwemmen (10u - 17u)

Gasten, vandaag gaan we een plonske wagen in’t zwembad. Hiervoor heb je uiterlijk veel dingen nodig: Een korte zwembroek (ballenknijper voor de durvers), een uitgebreid lunchpakket, je stalen ros, fluohesje en een vieruurtje voor achteraf. Zie zeker dat je met de fiets bent.
Damage: 7 eurootjes voor de inkom

Zo, dit was het weer voor de komende 2 maanden. Een heleboel activiteiten die je alvast niet wilt missen. Tot dan! Yannick, Yordan , Koga, Arne