Woeflepoef Kapoenen

Maart

Zo 3 maart: Groepsvergadering (12u - 17u)

‘Jullie zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk!’ is iets dat wij, kapoenen, nooit zeggen. Vandaag gaan we samen met heel de scouts een spel spelen. We zullen die lange wappers van de verkenners eens laten zien wat echte sterke mannen zijn. PS: Heb al middag gegeten.

Zo 10 maart: Dag op wieltjes (14u - 17u)

Doe jullie helm en kniebeschermers maar aan, want vandaag gaan we alleen nog maar bewegen met wieltjes. Wil je een koekje eten? Doe dat met je wieltjes aan. Wil je een raceje doen? Doe dat met je wieltjes aan. Wil je leider Trein op de grond gooien? Doe dat ook op wieltjes. Vergeet dus zeker ook niet iets met wieltjes mee te nemen. Hier al enkele voorwerpen met wieltjes: skateboard, step, rollerblades, waveboard … Heb je zelf nog iets anders cool met wieltjes? Neem dat dan ook zeker mee!

Vrij 15 maart - Zo 17 maart : Weekend

Voor we in de zomer op kamp gaan, zullen we al eens voor enkele dagen ondervinden hoe leuk het is om zonder mama en papa weg te zijn. We doen een minikamp! We gaan hier niet zomaar wat spelletjes spelen. Alles wat we doen gaat in thema zijn. Nu vragen jullie zeker af wat dat thema is? … Dat verklappen we nog niet. Vertel maar aan jullie mama en/of papa om hun mail goed in het oog te houden, want het thema en alle andere informatie zal via deze weg worden doorgestuurd.

Zo 24 maart: Barbeque (14u - 17u)

Vandaag is het de lekkerste vergadering van het jaar. De leiding zal namelijk alles wat jullie meebrengen klaarmaken op een vuur. Met alles bedoelen we dan ook echt alles. Enkele voorbeeldjes zijn: zwanworstjes, biefstuk, appel met kaneel in zilverpapier… Wat neem je mee: -    eten -    saus voor bij het eten -    bestek -    bordje/gamel

Zo 31 maart: Geen vergadering

Deze week is het jammer genoeg geen scouts :(((( We geven jullie nu genoeg tijd om op vakantie te gaan, de familie nog eens te bezoeken en alle eieren van de paashaas te vinden. Vrolijk Pasen en tot na de vakantie!

Zo 7 april: Geen vergadering

Zo 14 april: Geen vergadering

Zo 21 april: De Burgeroorlog (14u - 17u)

Deze week stond de postduif van de koning weer voor ons raam. Ook deze keer mogen we de brief pas openen als we allemaal samen zijn. Wij zijn alvast benieuwd wat de koning ons nog te bevelen heeft.

Zo 28 april: Olympische kapoenenspelen (14u - 17u)

En op de eerste plaats staat …! Wacht! Om dat te weten, zijn we nog wat vroeg. Wie er op de eerste plaats zal staan, wordt deze zondag pas beslist. Smeer jullie benen maar in en warm jullie spieren maar op. Vandaag zullen we zien welke kapoen het in zich heeft om de overwinning te halen in alle disciplines van de Olympische Spelen.