Woeflepoef Kapoenen

 

September

Zo 3 sept: Welkom-(terug)-vergadering (14u - 17u)

  Aan alle kapoenen die we vorig jaar al eens gezien hebben: welkom terug! Aan alle kapoenen die vandaag voor de eerste keer naar de scouts komen: Welkom! Vandaag laten we jullie voor de eerste keer proeven hoe het er bij de scouts aan toe gaat.Zo 10 sept: Planningsweekend

Het is nog maar de tweede zondag van het jaar en het is nu al geen scouts :(. Dit is echter voor een goede reden: dit weekend zit alle leiding van de scouts samen om alle grote activiteiten van het jaar te plannen. Zo wordt het scoutsjaar nog veel toffer!Za 16 sept: Leidingsvoorstelling (20u)

  Zaterdag avond om 20u begint onze leiding voorstelling, spanneeeend!! Ben jij ook zo benieuwd wie jou nieuwe leiding is? Kom dan zeker kijken naar al de originele filmpjes van jullie nieuwe leiding. Na de voorstelling kan je nog even blijven zitten voor onze bodega, deze duur tot 00U.Zo 17 sept: Inschrijving & doe mee (12u - 17u)

  Deze zondag is het onze jaarlijkse doe mee en inschrijvingen voor het scouts jaar! Jij, jou mama, papa, zus, broer, nicht, oma,… zijn allemaal welkom. Je kan jou van 14u tot 17u komen uitleven en gratis genieten van onze leuke activiteiten. Denk maar aan springkastelen, hindernissenparcours, van onze grote giga glijbaan gaan en nog veeeel meer. Wij hebben gezelligheid voorzien voor groot en klein want ook jou mama, papa, oma, tante kunnen iets komen drinken of genieten van een heerlijke hamburger geserveerd door onze Gidsen leden. ! Heel belangrijk, kom zeker verkleed in ons thema reis door de tijd er valt namelijk een verkleedprijs te winnen dit jaar! Zondag van 12u tot 13u zijn het inschrijvingen van ons scouts jaar. Dit is ook te doen aan de abdij van Hemiksem.Zo 24 sept: Vriendjesdag (14u - 17u)

Vrolijke, vrolijke vrienden, vrolijke vrienden dat zijn wij! De scouts is een grote hechte vriendengroep, maar wat is er nog leuker dan een grote hechte vrienden groep? Een HEEL grote hechte vriendengroep. Neem dus allemaal jullie beste vrienden mee naar de scouts. Zo kunnen we laten zien wat de scouts is en hoe leuk het hier isOktober

Zo 1 okt: Pleinspelen (14u - 17u)

  Vandaag is het weer zover! De allerleukste spelletjes van het jaar gaan weer op één namiddag gespeeld moeten worden: de pleinspelen. Dit zijn de belangrijkste spelletjes die jullie door heen het jaar gaan spelen zoals Dikke Berta, Schipper mag ik over varen en nog veel meer, dus kom zeker af!Zo 8 okt: Bosspel (14u - 17u)

  Er is ontdekt dat er angstaanjagende dino’s leven onder Hemiksem! Het is nu aan ons om de dino’s te redden, want hun wereld dreigt in te storten. Zijn jullie klaar om deze angstaanjagende beesten te lijf te gaan? Dan moeten jullie zeker komen!Zo 15 okt: Versiering knutselen (14u - 17u)

  Om onze lokalen een beetje te versieren voor het grootste eet-evenement van Hemiksem (onze alom bekende Grote Wafelenbak) gaan we vandaag knutselen. We gaan slingers maken, tekeningen tekenen, poppetjes knutselen… noem maar op. Dit doen we allemaal in thema van wafels en bakkers. Heb je zelf nog een goed ideetje om te knutselen? Dat mag je altijd meenemen.Zo 22 okt: Het bakker-mysterie (14u - 17u)

  Volgende week gaat onze jaarlijkse wafelenbak door. Er is echter een groot probleem. De bakker is een beetje vergeetachtig en is al zijn bakgerief kwijtgespeeld. Hij kan niets meer vinden! Aangezien de andere takken druk in de weer zijn met reclame maken voor de wafelenbak is er maar één groep die het probleem kan oplossen: de Kapoenen! Wij rekenen op jullie!Zo 29 okt: Wafelenbak (11u - 18u)

  Het is de tijd van het jaar: onze enige echte Grote Wafelenbak. Vandaag en op 1 november kunnen jullie lekkere BRUSSELSE WAFELS komen eten in de scoutslokalen. Heb je zin in een wafel met suiker of twee met slagroom of juist eentje met veel chocolade? We hebben het allemaal. Kom dus zeker langs en neem je vriendjes, ouders, grootouders, broers, zussen, neven, nichten, nonkels en tantes maar mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.November

Woe 1 nov: Wafelenbak (11u - 18u)

  Het is de tijd van het jaar: onze enige echte Grote Wafelenbak. Vandaag en op 1 november kunnen jullie lekkere BRUSSELSE WAFELS komen eten in de scoutslokalen. Heb je zin in een wafel met suiker of twee met slagroom of juist eentje met veel chocolade? We hebben het allemaal. Kom dus zeker langs en neem je vriendjes, ouders, grootouders, broers, zussen, neven, nichten, nonkels en tantes maar mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.