Woeflepoef Kapoenen

 

April

Zo 28 april: Olympische kapoenenspelen (14u - 17u)

En op de eerste plaats staat …! Wacht! Om dat te weten, zijn we nog wat vroeg. Wie er op de eerste plaats zal staan, wordt deze zondag pas beslist. Smeer jullie benen maar in en warm jullie spieren maar op. Vandaag zullen we zien welke kapoen het in zich heeft om de overwinning te halen in alle disciplines van de Olympische Spelen.Mei

Zo 5 mei: Nekker (9u - 17u)

Vandaag trekken we er maar eens op uit, maar deze keer met zen allen! We brengen een bezoek bij een van de tofste recreatiedomeinen van het land, namelijk De Nekker! Vergeet geen €8 mee te pakken. We spreken af aan het station van Hemiksem.Za 11 mei: Familieactiviteit (12u30 - 17u)

Kom zeker naar één van de grootste en tofste vergaderingen van het jaar! Vandaag spelen we met alle takken samen een groot spel en iedereen mag zijn familie eens laten kennismaken met de scouts. Vergeet dus niet om op tijd zoveel mogelijk familie op te trommelen voor deze onvergetelijke dag! Achteraf kunnen jullie met zen allen genieten op de bbq die onze Jins zullen organiseren. We spreken af aan het Voshem (Jan Sanderslaan 162 Hemiksem).Zo 19 mei: Kinderboerderij (14u - 17u)

Op de boerderij van Ludo, hiya hiya hooo! Vandaag gaan we op bezoek bij alle diertjes op de kinderboerderij. We gaan rollen in de modder met de varkens, graan pikken als echte kippen, (vriendschappelijke) kopstoten uitdelen net als geitjes en springen gelijk konijnen! Opgelet! Deze vergadering zal niet plaatsvinden op de scouts, maar op het volgende ADRES: Lievevrouwkesbosweg 20, 2610 Wilrijk. Na de vergadering kunnen de kapoenen hier ook weer opgehaald worden.Zo 26 mei: Waar is Skippy? (14u - 17u)

Oh, nee! Leider Skippy is verdwenen! Hij heeft al dagen niets van zich laten weten … Niemand van de leiding weet waar hij naartoe is en hij neemt zijn gsm niet op. Daarom roepen wij jullie op om ons met jullie beste speurtechnieken te helpen leider Skippy terug te vinden! Kom met vergrootglas en speurneus af, want bij de scouts laten we niemand in de steek!Juni

Za 1 juni: Kampinschrijving (19u - 21u)

Juni is begonnen en dat betekent dat het nog maar een maand is tot de tofste tijd van het jaar: het kamp natuurlijk! Vanavond mogen jullie met jullie ouders langskomen bij de scoutslokalen om jullie in te schrijven voor deze onvergetelijke ervaring. Alle praktische informatie zal hier nog eens overlopen worden en jullie ouders kunnen ook eventuele vragen stellen.Vrij 7 juni: Bosspel (18u30 - 20u30)

Welkom op het allerlaatste bosspel van dit scoutsjaar in Hemiksem!! Wisten jullie dat leider Wokey in zijn vrije tijd heel veel gezelschapsspelletjes speelt? Daarom gaan we vandaag de aller coolste scouts-Monopoly spelen. Natuurlijk heeft deze speciale Monopoly ook een thema, maar omdat te weten, zal je naar deze vergadering moeten komen.Vrij 14 juni: Quiz (18u30 - 20u30)

Welke vergadering gaan we vandaag doen? Is het antwoord A) casino, antwoord B) dropping of antwoord C) quiz? Het antwoord is natuurlijk antwoord C! Nu je deze moeilijke quizvraag hebt opgelost, ben je alvast goed voorbereid voor deze vergadering. Kom dus zeker af met je slimme kapoenen-brein!Zo 23 juni: Alles-in-de-wadi (14u - 17u)

Jullie maakten al kennis met de Alles-op-wieltjes-vergadering en nu is het tijd voor de Alles-in-de-Wadi-vergadering! Wat houdt dit in? Vandaag gaan we allerlei spelletjes in thema van water en de wadi (de vijver op onze speelplaats) spelen. Zorg er dus voor dat je zeker kleren aan hebt of meeneemt die nat mogen worden! Tip: een eigen waterpistool meenemen mag ook altijd.