Woeflepoef Verkenners

 

Oktober

Zo 30 okt - Di 1 nov : Wafelenbak: UREN VOLGEN FB

Neem je beste maag en schort mee. Vandaag gaan we mensen bedienen en een beetje veel wafels chappen. Erna is het gedaan met wafels voor de rest van het jaar BELOOFD. Probeer zeker aanwezig te zijn op deze dag gasten. Alle fooi die hier wordt verdiend is voor ons buitenlands kamp, beetje meer plezier enzo snapte. DISCLAIMER: wij zijn niet verantwoordelijk voor het overnemen van het DIALECT der 34 “kga ni liegen”


Beste gasten jullie zijn echt bruurs, dit was de woefelenpoef voor deze eerste twee maanden. Seg merci he kusjes Werner, Glenn en SvennNovember

Zo 6 nov: Klopjacht (14u - 17u)

Weet de leiding uit de handen van de leden te ontsnappen? Wie weet aan de hand van verschillende checkpoints, een groepschat en verschillende tips niet! Deze vergadering is een unieke vergadering die je maar eens in je leven zult meemaken, mis dit zeker niet.Zo 13 nov: Schorre (13u - 17u)

Vandaag gaan we een dagje Schorre doen. Neem zeker een handdoek mee en een vers paar sokken. We gaan het barrenvoetenpad doen in de Schorre. Aangezien er ook veel mountainbike padjes zijn, raad ik aan een goede fiets mee te nemenZo 20 nov: Jackass/Frituur scoutte (12u - 17u)

Ooit al naar JackAss gekeken? Zo niet zoek maar eens eventjes op YouTube. Vandaag gaan we kleine ‘don’t try this @ home’ stuntjes doen. Niet vergeten dat we hierbij frituur SCOUTTE gaan bij doen. Iedereen voorziet 1 soort snackje voor de rest van de boys. Zet in de groepschat of op facebook wat je meeneemt. De Scouts voorziet de frietpotten en frietolie, tot dan.Zo 27 nov: Balk(a)-(e)n vergadering (11u - 17u)

Urduluuuuuuuum ughzeeeee, Vandaag wij guuun duuruummm doen in lokaal. Copain is beste bruur. Durumstandigheden moet Osman vandaag ergens anders naartoe waardoor we zelf die balk(a)(e)n moeten fiksen. Dus jij bring beste snor mee voor vandaag safais? Jij vergeet ook de breeuuuddeuuss niet met chappies?December

Za 3 dec: Casino royale (19u - 21u)

Pokerchips en alles op rood toch? Doe je beste smoking aan en verwacht je er maar aan dat je dikke floes gaat maken. Vandaag hebben we eveneens hoog bezoek, professionals in het omzeilen en het verduisteren van Pokerchips. Be prepared Be 34 Locatie wordt nog meegedeeld.Za 10 dec: Cinema (19u - 22u)

Vandaag gaan we snacken en film kijken, heb je een voorkeur? Zet het zeker in de groepschat. Onze dolby 34.34 systeem zorgt voor levensechte geluidskwaliteit. Onze 4K breedbeeldscherm gaat daarbij zeker niet ontbreken. Neem 2euro floes mee als je wilt dat de leiding chappies voor jou voorziet, als je liever zelf chappies meeneemt hoef je geen 2euro floes mee te nemen.Vrij 16 dec: Mega Bounce (19u - 22u)

Vandaag gaan we een springetje doen in Hoboken. Vergeet geen kleefsokken en 7 euro floes mee te nemen. We gaan ook ineens met de fiets dus vergeet niet dat je stalen ros tiptop in orde moet zijn. We gaan ook ineens een controle doen voor je lichtjes etc. Aangezien we de week erna starten met avond vergaderingen tchuussss.  Vrij 23 dec: Geen vergadering

Hoogstwaarschijnlijk zijn de mama en de papa al alles aan het voorbereiden voor de kerstfeesten, dus dacht de leiding dat het wel ideaal was, dat je eventjes gaat meehelpen in de keuken. Prettige vakantie boys tot volgend jaar Challas Werner, Glenn en Svenn