Woeflepoef Welpen

Zo 3 sept: Vriendjesdag (14u - 17u)

Voor de eerste vergadering van het nieuwe scoutsjaar hebben we gekozen voor vriendjesdag in combinatie met een fantastisch bosspel. Heb je er ooit van gedroomd om samen met je beste vrienden een spel in het bos te spelen dan is vandaag de perfecte moment.

Zo 10 sept: Planningsweekend

Zoals elk jaar is de leiding met heel de groep op weekend om voor jullie een fantastisch jaar te plannen. Dus deze zondag is het geen vergadering maar we zien jullie graag allemaal volgende week bij onze doe mee.

Za 16 sept: Leidingsvoorstelling (20u)

Zaterdag avond om 20u begint onze leiding voorstelling, spanneeeend!! Ben jij ook zo benieuwd wie jou nieuwe leiding is? Kom dan zeker kijken naar al de originele filmpjes van jullie nieuwe leiding. Na de voorstelling kan je nog even blijven zitten voor onze bodega, deze duur tot 00U.

Zo 17 sept: Inschrijving & doe mee (12u - 17u)

Deze zondag is het onze jaarlijkse doe mee en inschrijvingen voor het scouts jaar! Jij, jou mama, papa, zus, broer, nicht, oma,… zijn allemaal welkom. Je kan jou van 14u tot 17u komen uitleven en gratis genieten van onze leuke activiteiten. Denk maar aan springkastelen, hindernissenparcours, van onze grote giga glijbaan gaan en nog veeeel meer. Wij hebben gezelligheid voorzien voor groot en klein want ook jou mama, papa, oma, tante kunnen iets komen drinken of genieten van een heerlijke hamburger geserveerd door onze Gidsen leden. ! Heel belangrijk, kom zeker verkleed in ons thema reis door de tijd er valt namelijk een verkleedprijs te winnen dit jaar! Zondag van 12u tot 13u zijn het inschrijvingen van ons scouts jaar. Dit is ook te doen aan de abdij van Hemiksem.

Zo 24 sept: Sportvergadering (14u - 17u)

Vandaag gaan we jullie fysiek beproeven om te zien wie er de sportiefste welp is. Dit gaan we doen door jullie op allerlei verschillende manieren te testen. Dus trek je zweetband maar over je hoofd en doe je witte sportschoenen maar aan want vandaag gaan we sporten.

Zo 1 okt: Muur schilderen (14u - 17u)

Vandaag halen we onze creativiteit naar boven om de muur in ons lokaal te schilderen! Zoals elk jaar mag iedereen zijn naam op de muur zetten.Zorg dat je erbij bent want anders staat je naam er niet op!

Zo 8 okt: Bosspel (14u - 17u)

Deze zondag spelen we een bosspel. In het bos!! Doe kledij aan die niet te opvallend is en vuil mag worden zodat je eventueel wat kan sluipen!

Zo 15 okt: Briefjes ophalen Hemiksem (12u - 17u)

Zoals elk jaar komt onze Grote Wafelenbak eraan, daarvoor moeten we natuurlijk eerst wafels verkopen. Deze week doen we dat in Hemiksem. Kom zeker helpen want hoe meer we verkopen, hoe toffer het scoutsjaar en het kamp kunnen worden!

Zo 22 okt: Briefjes ophalen Schelle (12u - 17u)

Zoals elk jaar komt onze Grote Wafelenbak eraan, daarvoor moeten we ook wafels verkopen in onze buurgemeente. Deze week doen we dat in Schelle. We spreken af voor het gemeentehuis van Schelle, waar jullie ook weer opgehaald worden aan het einde van de vergadering

Zo 29 okt: Wafelenbak (10u - 18u)

Het is weer zo ver, onze jaarlijkse Grote Wafelenbak. Omdat heel Hemiksem en Schelle van onze overheerlijke Brusselse wafels willen eten, hebben we jullie hulp nodig. Kom deze 2 dagen zeker helpen met het leveren van wafels. Ook je ouders zouden een grote hulp zijn, we zoeken namelijk altijd enkele chauffeurs om met de auto wafels te leveren in Schelle.

Woe 1 nov: Wafelenbak (10u - 18u)